Ambassadeur schone stad / chauffeur (Groningen)

Ambassadeur schone stad / chauffeur (Groningen)

Hoi! Wij zijn van Zebra, de eerste elektrische taxi van Groningen. Ze noemen ons ook wel de taxi van de toekomst. Dit komt omdat we vervoer eerlijk en schoon gaan maken. Zebra is helder, schoon, duidelijk, digitaal, biedt gemak, maakt contact.

Wil je hier ook graag je bijdrage in leveren en in een van onze unieke Zebra taxi’s rijden? Lees dan even verder! We zijn namelijk op zoek naar enthousiaste studenten die onze missie delen en graag meer mensen willen vertellen over ons verhaal!

Als chauffeur van Zebra ben je het visite kaartje van het bedrijf. Je kunt je goed vinden in de visie van het bedrijf, deze wil je dan ook graag naleven en met enthousiasme overbrengen aan je passagiers.

Je hebt affiniteit met duurzaamheid en staat voor schoon vervoer in de stad. Je vertelt hier graag over aan je passagier, je bent representatief en je communicatief sterk. Je vindt het leuk om passagiers op hun gemak te stellen en je spreekt uitstekend Engels, om ook de internationale klant goed te kunnen bedienen.

Daarnaast ben je in staat om ook het grotere plaatje en de visie van Zebra in het oog te houden. Je denkt mee over het beleid van de organisatie, je toont initiatief in je werk en je bent een teamplayer. Betrokkenheid bij de duurzame groei van de organisatie is een pré, ook als je wilt doorgroeien zijn hier mogelijkheden voor. Zebra is een groeiend bedrijf, dat streeft naar duurzaamheid, zowel in de organisatie als voor de stad.

Uiteraard is het belangrijk dat je plezier hebt in autorijden en het ook niet erg vindt dat je soms iets langer moet wachten op een volgende klant. Aangezien het taxi vervoer zich afspeelt tussen 6:00 en 0:00, zeven dagen in de week, is het belangrijk dat je breed inzetbaar bent.

Wat ga je doen?

Als Zebra chauffeur breng je mensen naar hun plaats van bestemming, vaak bellen ze van te voren om dit af te spreken. De passagiers zijn vaak internationaal en stappen vaak in op het station. Hier is tevens het oplaad punt van je elektrische Zebra taxi. Je werkgebied is Groningen stad en een straal van 50 kilometer hier omheen. Mensen betalen met pin, de prijs is vooraf berekend en dit is voor iedereen helder. Je stelt de passagier op hun gemak en vertelt desgewenst iets over de unieke taxi waar je in rijdt.

Wat biedt Zebra jou?

  • Je wordt een belangrijk onderdeel van een groeiend bedrijf, dat voorop rijdt in een nieuwe manier van taxi vervoer.
  • Je hebt mogelijkheden om mee te groeien met het bedrijf.
  • Een marktconform salaris
  • Een fijne en flexibele werksfeer
  • Het voorfinancieren van je taxipas

Wil je solliciteren of meer weten? Stuur dan je CV en heldere motivatie.

 

About the author

arbeidshuis administrator