Wie zijn wij

Onze passie en motivatie ligt in het motiveren van mensen. De mensen van het Arbeidshuis zijn professioneel en hebben ervaring om doelen van mens en organisatie te verbinden. Blijvend de juiste persoon op de juiste plaats zorgt voor effectieve organisatie en gezonde en gemotiveerde mensen.

 

Paul Gengler is mede-eigenaar van het Arbeidshuis en heeft veel ervaring op het terrein van human resources binnen diverse organisaties en branches. Hij fungeert als adviseur, klankbord, sparringpartner en coach voor het management. Zijn doel is om ervoor te zorgen dat mensen in organisaties optimaal ingezet worden en blijven. Paul is bereikbaar via paulgengler@arbeidshuis.nl of mobiel: 06-2730 3098.

 

 

Wilfried Gengler is oprichter en mede-eigenaar van het Arbeidshuis. Hij is ervaren in het coachen en begeleiden van mensen in en naar werk. Een van zijn specialiteiten is het begeleiden van mensen met een beperking. Ook heeft hij veel ervaring met outplacementvraagstukken. Wilfried is bereikbaar via info@arbeidshuis.nl of via 06-1135 0810.