Werving & Selectie, uitzenden en detacheren

Werving en selectie
Wij kunnen voor een werkgever het geschikte kandidaten werven en selecteren voor een vacature. Ben je op zoek naar werk of zit je bij ons in een traject, dan kunnen we zoeken naar een geschikte match tussen jou en een werkgever. Je gaat dan in dienst bij de werkgever.

Ben je op zoek naar werk? Informeer dan naar onze mogelijkheden.
Klik hier voor onze actuele vacatures!

Uitzenden:
Uitzenden is de meest flexibele vorm van arbeidsbemiddeling. Of het nu gaat om een week, een jaar of de duur van een project, een werkgever zet onze mensen puur in wanneer hij ze nodig heeft. Ook hierin kan het Arbeidshuis in verschillende trajecten bemiddelen. Ben je op zoek naar werk, dan kunnen wij je helpen bij het vinden van een nieuwe baan.
Als je wordt uitgezonden door ons, dan evalueren wij regelmatig de samenwerking met de werkgever en bieden we coaching waar nodig.

Detachering:
Bij detacheren wordt de medewerker voor een bepaalde periode of voor de duur van het project bij de opdrachtgever ingezet. Ook hierin kan het Arbeidshuis in verschillende trajecten bemiddelen. Ben je op zoek naar werk, dan kunnen wij je helpen bij het vinden van een nieuwe baan.
Periodiek evalueren wij de samenwerking tussen de opdrachtgever en onze gedetacheerde werknemer. Indien noodzakelijk, kunnen wij veel aandacht besteden aan coaching en begeleiding van de gedetacheerde. Wij motiveren en stimuleren betrokkenheid bij verbeteringen.